Reviews Ben Straatman Makelaardij

Is het een vogel, is het een vliegtuig, het is de Minister voor wonen!

In Nederland kampen we al geruime tijd met een wooncrisis. Het aantal daklozen neemt steeds verder toe en wachttijden voor sociale huurwoningen rijzen de pan uit. Daarnaast is er ook krapte als het gaat om koopwoningen. Hoog tijd dus dat er een held opstaat om ons uit deze crisis te halen!  

(Super)Minister voor Wonen

Aangezien er momenteel binnen het kabinet nog geen officiële Minister voor Wonen is, heeft Stefanie Blokhuizen het heft in eigen hand genomen en zichzelf tot tijdelijke Minister voor Wonen benoemd. Overigens is Stefanie Blokhuizen een fictief persoon, in het leven geroepen om meer aandacht te vragen voor de wooncrisis. Net als bij andere superhelden, zal de ware identiteit van de tijdelijke Minister voor Wonen later pas onthuld worden. Voorlopig blijft zij nog ‘verborgen’ achter een gepersonaliseerd mondkapje.  

Yes, politici zijn het eens!

De politieke partijen zijn het erover eens dat een officiële Minister voor Wonen van grote meerwaarde zal zijn binnen het nieuwe kabinet. Om een goed beeld te krijgen van de inhoud van een dergelijke functie, reist de tijdelijke Minister voor Wonen tussen 22 februari en 11 maart door ons land. Zij zal in gesprek gaan met deskundigen en buurtbewoners, om zo tot ideeën en oplossingen voor de wooncrisis te komen. Dinsdag 23 februari was Stefanie Blokhuizen te vinden in Nijmegen en Arnhem en op woensdag 24 februari bezoekt zij de regio’s Amersfoort en Utrecht.  

Volg de tijdelijke Minister tijdens haar missie

Stefanie Blokhuizen staat er niet alleen voor. Ze heeft haar krachten gebundeld met verschillende woningcorporaties, bewonersorganisaties, (woningmarkt)deskundigen en zelfs enkele BN’ers! Op deze manier moet er wel voldoende publiciteit en aandacht voor haar missie worden gecreëerd. U kunt de tijdelijke Minister voor Wonen ook. Ze is op verschillende kanalen actief en deelt hier onder andere haar bevindingen. 

Meer nieuws

Verstandig overbieden

Inmiddels is het eerder regel dan uitzondering: bieden boven de vraagprijs. In deze krappe woningmarkt staan huizen inmiddels te koop voor een vanaf prijs en

Verder lezen »

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws.