Reviews Ben Straatman Makelaardij

Over mij

Wie is Ben?

Mijn naam is Ben Straatman en oprichter van Ben Straatman Makelaardij. Ik ben geboren in Eindhoven, maar vanaf mijn 7e woonachtig in Reusel. Een echte Kempenaar dus. Ik ben getrouwd met Sanne en samen hebben wij 4 kinderen (Neel, Mette, Vik en Nand). Samen wonen wij lekker in het buitengebied van Reusel. Naast een bezige bij op het werk, ben ik ook papa die graag thuis is als er niet gewerkt hoeft te worden. Als het kan sport ik graag, luister ik naar muziek en geniet ik van ons gezin.

Ben Straatman 12 1

Ben Straatman is er ook
voor kleine diensten

Bij Ben Straatman Makelaardij staat de klant altijd op nummer één. Geen mooie praatjes en loze beloften. Een kleinschalig makelaarskantoor met de focus op een plezierige, langdurige relatie met de klanten.

Met een eerlijk, betrouwbaar advies en een concurrerende courtage. Ben Straatman is ook je ideale makelaar of taxateur als het gaat om kleinere diensten. Wij begrijpen dat de markt kansen biedt om het heft zelf in handen te nemen als het gaat om de koop of verkoop van een woning. In een vrijblijvend gesprek kunnen we kijken naar de mogelijkheden om de kosten laag te houden, en toch zekerheid achter de hand te houden met een professional die alle benodigde kennis in huis heeft.

Ben Straatman Makelaardij is aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), de grootste brancheorganisatie in de makelaardij in Nederland. Hier kun je niet zomaar lid van worden. Dat kan alleen als je aan kunt tonen dat je kennis en kunde op een bepaald niveau is. Je dient hiervoor ook een eed af te leggen en volgens de NVM-richtlijnen te werken.

''Ben Straatman is een professional op het gebied van de makelaardij en weet precies wat er in de Kempen speelt. Absoluut een aanrader als u uw woning wilt verkopen of als u een woning wilt kopen.''

Heb je vragen of wil je meer weten over het (ver)kopen of (ver)huren van je woning of appartement in de Kempen? Bel gerust, of kom eens langs op ons kantoor in Reusel, de koffie staat klaar!

Waarmee kunnen we je helpen?

Onze diensten

Aankoop

We krijgen regelmatig de vraag wat de kosten zijn van een aankoopmakelaar. Toch denk ik dat dat niet de juiste vraag is. Focus niet teveel op de kosten, maar op eventuele verdiensten die ik voor je zal hebben. De koopprijs van een huis of appartement is immers een fors bedrag waar je vaak nog tientallen jaren hypotheek voor afbetaalt. Ik ben niet emotioneel betrokken bij de woning die je wilt kopen. Ik heb niet die roze bril op! Ik kijk dus nuchter en zakelijk naar het object. Stel jezelf daarom eens de vraag: wat levert mij een aankoopmakelaar op?

Verkoop

Ben je van plan je appartement of huis te verkopen? En ben je op zoek naar een verkoopmakelaar voor de verkoop van je huidige woning. Als NVM-makelaar ben ik jouw perfecte partner, bij uitstek voor de Kempenregio. Door mijn jarenlange ervaring en kennis van de Kempische woningmarkt (al méér dan 15 jaar) ben ik uitgegroeid tot dé specialist als het gaat om het verkopen van je woning.

Natuurlijk wil je dat alles rondom de verkoop van je huidige woning goed geregeld wordt. Daarbij wil je vanzelfsprekend de beste prijs voor je woning zien te behalen. Maak daarom een afspraak voor vrijblijvend advies voor jouw situatie.

Verhuur

Ben Straatman Makelaardij is aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), de grootste brancheorganisatie in de makelaardij in Nederland. Hier kun je niet zomaar lid van worden. Dat kan alleen als je aan kunt tonen dat je kennis en kunde op een bepaald niveau is. Je dient hiervoor ook een eed af te leggen en volgens de NVM-richtlijnen te werken.

Taxatie

Nee, taxeren omvat veel meer dan alleen het verzorgen van een rapport met de waarde van je woning of appartement. De taxaties die ik maak zijn voor meerdere doeleinden geschikt. Mijn taxatierapporten worden gebruikt voor het aanvragen van een hypotheek bij aankoop, het bepalen van een redelijke verkoopprijs bij een eventuele scheiding, maar ook bij het bepalen van de waarde bij nieuwbouwprojecten of een waardebepaling van een perceel grond. Hiervoor word ik gevraagd door particuliere klanten, maar ook door de Rechtbank, of de gemeente.

Taxeren mag je niet zomaar. Een taxateur dient ingeschreven te zijn in het register van het NRVT (Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs). Om gecertificeerd te blijven, dien je elk jaar permante educatie te volgen om je niveau op peil te houden.

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws.